De passie van bugsforpets is het verduurzamen van Nederland

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd.

PIONIERS INSECTEN HONDENBROK

Met de lancering van de eerste hondenbrok op basis van insecten onder detailhandel in Europa mogen wij ons de pioniers noemen van de insecten in petfood. BugsforPets is daarom het meest ervaren met hondenvoer op basis van insecten. Wij kunnen u er alles over vertellen!

Familiebedrijf

BugsforPets is in 2013 ontstaan vanuit een familiebedrijf, een kwekerij voor hét voedsel van de toekomst: insecten. Met een passie voor honden in combinatie met de kennis van insecten was de stap al snel gemaakt om een duurzame hondenbrok te gaan ontwikkelen op basis van insecten.

OVERNAME EN UITBREIDING ASSORTIMENT

In 2017 namen de zuss Irene en Isabelle van Benthem het stokje over. Hiermee blijft BugsforPets een familiebedrijf. Met de expertise van Isabelle als voedingsdeskundige voor de hond en de gedrevenheid van Irene om BugsforPets een nog completer merk te maken lanceerden de zussen een tweede hondenvoer: namelijk BugsforPets Crunchy.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0